Vanaf 1 september heten we jullie van harte welkom in onze nieuwe badkamer showroom. In samenwerking met Badkamer Evolutie heeft Bruizt maar liefst 5 beton ciré badkamers gepresenteerd. Wat zijn we trots op deze samenwerking!

Samenwerking met Badkamer Evolutie

Bij Bruizt vinden we het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te informeren, maar ook te inspireren. En wat is nou een betere manier om te inspireren dan met real life gestylde badkamers. De badkamers hebben ieder hun eigen design, want geen betonlook wand of betonstuc vloer is hetzelfde. En dat maakt jouw badkamer dus uniek! Ook hebben we voor elke badkamer een andere kleur gebruikt. Zo kun je goed zien hoe de kleuren in de verschillende ruimtes tot zijn recht komen.

Beton ciré in de badkamer

Beton ciré is in elke woonsituatie toe te passen. Zijn de tegels in goede staat? Dan kunnen we makkelijk over de tegels heen egaliseren en daarop het beton ciré aanbrengen. Maar ook als de woning casco wordt opgeleverd kunnen wij het product gebruiken. Om de kans op scheurvorming te verminderen, voegen we dan (in plaats van tegels) een stevig cementmortel met gaas toe. Met een beton ciré wand heb je nooit meer vieze voegen. Maar dat is niet het enige voordeel:

  • Beton ciré straalt luxe uit en comfort uit
  • Het is makkelijk schoon te maken met ecologische sop of groene zeep
  • Werkt fijn in combinatie met vloerverwarming
  • Je kiest zelf het design
  • Oneindig veel kleur keuze
  • Tijdeloze en moderne uitstraling
  • Met ons 6-laags systeem 100% waterdicht

Hoe maak ik een afspraak in de badkamer showroom?

Je kunt bij ons via het contactformulier een afspraak maken voor het bezoeken van de badkamer showroom, maar je kunt ons natuurlijk ook mailen of bellen. Wij staan je graag te woord en spreken dan samen een datum af.

Beton ciré douchewand met een stenen muur en glas wand    Ligbad met beton ciré omlijsting