De tijd is aangebroken om je werkplek of showroom een make-over te geven! Start fris met een nieuw interieur. Een vrolijk kleurtje op de muren, die roze suede stoel die je in je favoriete woonmagazine zag staan of een vaas met fleurige bloemen kan wonderen doen voor je ruimte.

Stijlvol werken

We spenderen veel van onze tijd op het werk. Het is toch heerlijk als je op de plek waar je zoveel tijd doorbrengt naar jouw smaak gestyled is. We raden iedereen dan ook aan is goed naar je werkplek te kijken en te bedenken wat je zou willen veranderen of toevoegen. Je kunt eenvoudig op Pinterest (waar wij zelf ook veel inspiratie vandaan halen) een bord aanmaken met jouw ideeën.

Onze styliste

De talentvolle Marian van Olst, eigenaresse van StudioJet-interieur, heeft onze showroom en kantoorruimte een make-over gegeven. Marian heeft ervoor gekozen om lekker veel planten aan onze werkplek toe te voegen. Planten brengen je ruimte tot leven en stralen sfeer en warmte uit. Je zult de planten moeten onderhouden, maar je krijgt er een inspirerende werkplek voor terug. TIP! Plan een vaste dag in voor het verzorgen van je planten. De accessoires in zachte en warme kleuren als okergeel, crème en groen matchen mooi met de planten.

Grote schoonmaak

Naast stylen is het ook heerlijk om weer even de kastjes en lades in te duiken en daar een grote schoonmaak te houden. Want laten we eerlijk zijn, wie bewaart er nou niet spulletjes die je eigenlijk niet nodig hebt. Een opgeruimde werkplek brengt rust en geeft overzicht. Start today!

Onze dealers

Is onze showroom niet om de hoek. Dan ben je ook van harte welkom bij één van onze dealers. Voor beton ciré vloeren kun je ook terecht bij meerdere filialen van Woninginrichter-aanhuis, Floorplaza en Nijhof. Neem gerust Contact met ons op om te checken of wij te vinden zijn in de vestiging die je op het oog hebt. Voor beton ciré in de badkamer, andere betonlook vloeren of gietvloeren ben je bij ons van harte welkom.

Grote planten, hangplant, torso met lederen jurk en zwarte kast in showroom Bruizt.  Keuken in de showroom van Bruizt. Beton ciré keukenblad en kastjes. Planten en accessoires toegevoegd.