Nog een paar weken en dan start de 2019 editie van de Vt wonen & design beurs. En Bruizt is natuurlijk ook dit jaar weer van de partij! Achter de schermen is ons team druk bezig om er weer een top beurs van te maken. Zijn jullie er dit jaar bij?

De grootste woonbeurs

Op 1 oktober is het zo ver, dan start de grootste en leukste woonbeurs van ons land, de Vt wonen & design beurs. Ben je aan het verbouwen, heb je een nieuwe woning gekocht of vind je het gewoon leuk om wooninspiratie op te doen, dan ben je van harte welkom van 1 t/m 6 januari in de Amsterdam RAI. Lukt het niet om overdag ons te bezoeken, op donderdag en vrijdag is de beurs ook in de avond geopend.

En hoe leuk is dit! Vt wonen heeft een artikel over ons gepubliceerd op de Vt wonen website.

Team van top specialisten

Ook dit jaar zijn we te vinden in Hal 12 op standnummer 216. Ons team van top specialisten staat de popelen om jullie te informeren en te inspireren met onze producten. Wat kun je van ons verwachten?

  • Op zoek naar een nieuwe vloer? Bruizt vertelt je graag meer over onze gietvloer, woonbeton en beton cire vloer.
  • Ook voor stalen deuren en kozijnen op maat kun je bij Bruizt terecht. Wist je dat je zelf het design kunt ontwerpen?
  • Metalstuc is nog steeds de woontrend. Niet alleen geschikt voor de wand, maar ook voor op je meubels.
  • Niet alleen voor beton cire, maar ook voor badkamer renovaties ben je bij Bruizt aan het juiste adres.
  • Heb je al van deze trend gehoord, leer op je wand/vloer of trap? Bruizt vertelt je er graag meer over.
  • Wil je een offerte ontvangen of een afspraak inplannen in de showroom? Dat is natuurlijk mogelijk.

3 collega's van Bruizt voor de stand van Bruizt.   3 collega's van het Bruizt team met Bruizt polo's aan.

Het Huis van Bruizt

Ook dit jaar verwelkomen we onze gasten in het Huis van Bruizt. Als betonlook specialist willen we al onze beton specialiteiten aan jullie laten zien, maar tegelijkertijd ook een warme en huiselijke sfeer creëren net als bij ons in de showroom. Beton gecombineerd met design accessoires, planten en foto’s van onze opdrachten zorgen voor een warme en gezellige woonkamer sfeer.

Het stand ontwerp  is gebaseerd op ons logo en laat onze passie en specialisme voor beton goed naar voren komen. De stand wanden en vloer zijn opgebouwd uit MDF platen. Deze platen zijn afgewerkt met verschillende kleuren beton ciré en met metal stuc. Een metallook wandafwerking is dé trend van dit moment en verkrijgbaar in diverse tinten en afwerkingen.

Huis van Bruizt op de Vt wonen & design beurs   Stand van Bruizt op de Vt wonen & design beurs voor aan zicht.   Beton ciré wanden in kleur Chili en Vuur bekleed met diverse spiegels en badkamermeubel bedekt met beton ciré.

Bezoek onze showroom

Is het niet mogelijk om de beurs te bezoeken de eerste week van oktober, dan ben je natuurlijk van harte welkom bij ons in de showroom. Onze showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Via de volgende pagina kun je een afspraak bij ons in de showroom maken.

Meeting en lounge ruimte van de Bruizt showroom   Koffie corner met lampen, planten en accessoires   Groene leren wandtegels op visgraat model gestyled

Beurs informatie

De Vt wonen & design beurs vindt plaats van 1 t/m 6 oktober in de Amsterdam RAI. Op maandag, dinsdag, woensdag en het weekend is de beurs geopend van 10.00-18.00. Op donderdag en vrijdag is de beurs geopend tot 21.00. Ticket zijn te bestellen via: www.vtwonen.nl/tickets.

Ben je benieuwd naar onze week op de beurs van vorig jaar. Neem dan een kijkje op de volgende blog.