DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Betonvloer woning

Wil je een schitterende betonvloer in je woning waar je jarenlang van kunt genieten?

Onze woning betonvloeren zijn zeer duurzaam en bovendien eenvoudig te onderhouden.

De voordelen van een woning betonvloer zijn:

  • duurzaam

  • water- en slijtvast 

  • onderhoudsarm

Bruizt vervaardigd betonvloeren voor in de woning op basis van beton ciré. Dit is een ideaal product voor iedereen die op zoek is naar een vloer met de uitstraling van beton zonder de nadelen van echt beton zoals bijvoorbeeld scheurvorming. Betonvloeren woning zijn zeer hard, enorm slijtvast, duurzaam, dun, uitermate geschikt voor vloerverwarming en door het ontbreken van vuil aantrekkende voegen en overgangen erg makkelijk in onderhoud.

De technieken die Bruizt gebruikt voor de vervaardiging van een woning betonvloer biedt een breed scala aan designs. Van ingetogen en rustig tot levendig en stoer.

Bent je op zoek naar bijvoorbeeld een vloer die qua kleur een rustig beeld geeft of juist een robuuste industriële uitstraling wij kunnen het op maat voor u maken.

Onze producten combineren gebruiksgemak met schoonheid, in iedere ruimte van woning tot bedrijf. Door het ontbreken van voegen wordt de vloer als het ware een volledig onderdeel van het gebouw. Hierdoor ontstaat bijna vanzelfsprekend een basis voor het overige interieur.

Alle beton ciré producten van Bruizt kunnen bij renovatie meestal zonder sloopwerk in korte tijd worden gerealiseerd en zijn leverbaar in iedere kleur en zal ook in dat opzicht altijd de juiste combinatie vormen met uw interieur.

Voor de beste kwaliteit zijn de betonvloer woning van Bruizt is standaard een 5-laagssysteem:

  1. hechtprimer 

  2. eerste beton ciré laag

  3. tweede beton ciré laag

  4. PU coating 

  5. toplaag  

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van betonvloeren woning neem dan contact met ons op via email of het contactformulier!