Betonvloeren woning

Betonvloeren voor uw woning

Betonvloeren zijn hot! Naast het feit dat de kwaliteit van betonvloeren supersterk is, hebben deze vloeren ook een prachtige industriële uitstraling en zijn ze makkelijk te onderhouden. Betonvloeren passen in ieder interieur. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe, stijlvolle vloer, kijk dan eens naar de mogelijkheden bij Bruizt voor betonvloeren voor je woning!

Voordelen van betonvloeren

  • Betonvloeren zijn zeer gemakkelijk schoon te maken met een stofzuiger met een zachte
    borstel. Dweilen kan ook. Doordat  betonvloeren naadloos worden gelegd, heb je nooit meer last van vieze voegen!
  • Een betonvloer in de woning betekent dat je jarenlang kunt genieten van je vloer. De kwaliteit van onze betonvloeren is zo sterk dat je best eens iets kunt laten vallen. Ideaal voor intensief gebruikte ruimtes zoals woonkamers en kantoorruimtes.
  • Vloerverwarming kan prima geplaatst worden of behouden blijven wanneer je een betonvloer laat storten.
  • Wanneer de gebruiksintensiteit toeneemt, bijvoorbeeld door gezinsuitbreiding, dan is het altijd mogelijk om de toplaag opnieuw aan te laten brengen. Hierdoor kun je opnieuw jarenlang genieten van je vloer!

Wat is een geschikte ondergrond voor een betonvloer in je woning?

Een betonvloer kan zonder problemen over een bestaande tegelvloer of andere cementvloer gestort worden. Dat scheelt je dus een hoop sloop- en hakwerk!

Voorbeelden en projecten

Ben je benieuwd naar Bruizt en naar onze vloeren en designs? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. Hier kunnen wij je alles laten zien, van materialen, tot kleuren en eindresultaten.

Op deze pagina vind je voorbeelden van projecten die wij mochten uitvoeren.

Betonvloeren showroom

Wil je betonvloeren bekijken en meer te weten komen over de mogelijkheden? Kom dan kijken in onze showroom. Bruizt is gevestigd in Utrecht (vlak aan de A2). We laten je graag alle mogelijkheden voor betonvloeren en betonlook vloeren zien. Wel verzoeken we je om een afspraak te maken. Dan zorgen wij dat er een betonspecialist beschikbaar is om je woonwensen te beluisteren en om je te adviseren. We laten je graag alle materialen zien en ervaren, en tonen je de mogelijke kleuren en designs.