DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Betonvloer woonkamer

Als je plezierig wilt wonen en tegelijkertijd een onderhoudsvriendelijke vloer wilt, dan kies je voor een betonvloer van Bruizt. Onze betonvloeren voor woonkamers zijn sterk, simpel en hebben een stoere industriële uitstraling.

Een woonkamer betonvloer past in ieder modern interieur en biedt jarenlang woonplezier.   


De voordelen van een woonkamer betonvloer zijn:

  • Naadloos aangebracht

  • Op maat samengesteld

  • Combinatie vloerverwarming mogelijk

  • Natuurlijke uitstraling

  • Sterk

Het beton ciré materiaal dat wij gebruiken voor de vervaardiging van onze woonkamer betonvloeren is sterk en is bestand tegen een zware belasting. We brengen de beton ciré aan met een speciale sier-stucspaan om de natuurlijke structuren van beton weer te geven.

Een betonvloer woonkamer is geheel naadloos en verbindt op die manier alle oppervlaktes aan elkaar. We kunnen ook een muur of meubel met ons beton ciré bewerken, zodat het lijkt alsof de vloer en wand of meubel naadloos in elkaar overlopen.

Na het aanbrengen van twee betonlagen brengen wij een sterke topcoating aan voor een optimale bescherming. Deze toplaag maakt de woonkamer betonvloer sterk en waterbestendig. 

Wil je meer weten over dit product? Stuur ons dan een email of vul het contactformulier in.  

Ben je benieuwd naar onze prijzen? Kijk voor een prijsindicatie van onze woonkamer betonvloeren op onze prijslijst of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!