Betonvloer in de huiskamer

Betonvloer in de huiskamer

Wil je een betonvloer in de huiskamer laten leggen? Dat is niet alleen heel stijlvol, maar ook heel erg makkelijk! Bruizt is gespecialiseerd in betonvloeren in huiskamers en heeft de mooiste designs en kleuren voor je beschikbaar.

Uitstraling van een betonvloer in de huiskamer

Een betonvloer is helemaal van deze tijd. Het is modieus, strak en industrieel. Afhankelijk van de kleurkeuze en afwerking geeft een betonvloer een lichte, frisse indruk, of doet het juist warm aan. Of een betonvloer bij je past, hangt natuurlijk helemaal af van je woonwensen en je smaak. Een ding is zeker: een betonvloer in de huiskamer kan tegen een stootje.

Voordelen van een betonvloer in de huiskamer

Het grootste voordeel van een betonvloer in de huiskamer is natuurlijk dat het materiaal supersterk is. Er kan best een keer iets vallen zonder een lelijke kras of deuk achter te laten. De afwerking, of topcoating kan na een aantal jaren opnieuw worden aangebracht om de levensduur van de vloer te verlengen.

Een ander belangrijk voordeel is dat deze vloeren heel makkelijk schoon te maken zijn. Met een stofzuiger en dweil ziet alles er snel weer netjes uit. Er zijn geen agressieve middelen nodig (dit wordt zelfs afgeraden om de topcoating niet te beschadigen!), een gewoon sopje voldoet prima.

Ondergrond voor een betonvloer

Liggen er oude tegels in je huiskamer? Geen probleem! Een betonvloer kan over iedere andere ondergrond gegoten worden, behalve over hout. Liggen er bijvoorbeeld tegels of plavuizen? Lekker laten liggen, er hoeft er niet gesloopt en gehakt te worden! De ondergrond wordt goed opgeschuurd om te zorgen dat het materiaal goed aan de ondergrond kan hechten. Verder hoeven er geen maatregelen genomen te worden en kan de betonvloer gewoon gestort worden.

Meer weten over een betonvloer in je huiskamer, slaapkamer of kantoorruimte?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over betonvloeren, betonlook badkamers en design beton. Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van betonvloeren in huiskamers en adviseren je graag over de mogelijkheden. Je bent ook van harte welkom in onze showroom (Utrecht, direct aan de A2). Daar kunnen we je al ons beton, alle design en mogelijkheden op het gebied van betonvloeren laten zien. Wel even een afspraak maken, dan zorgen
we dat er een medewerker beschikbaar is om te luisteren naar je wensen, en om je te laten zien wat de specifieke mogelijkheden voor jou zijn.

Enthousiast?

Wilt u ook een design vloer van beton ciré in uw huis? Of heeft u vragen over betonvloeren of de eigenschappen van beton ciré? Neem dan eens contact met ons op. Wij adviseren u graag! Of vraag gewoon vrijblijvend een offerte aan.