Bruizt, betonvloer specialist regio Den-Haag

De vraag naar betonlook vloeren neemt de laatste jaren steeds meer toe. En het einde is nog lang niet in zicht. De wens voor woonbeton en designbeton wordt alleen maar groter. Niet alleen bij nieuwbouwwoningen, maar ook bij huizen die gerenoveerd of opgeknapt worden.

Beton in je interieur is hip en trendy. Woon je in de regio Den-Haag en ben je op zoek naar een specialist in het verwerken van betonlook vloeren, neem dan contact op met Bruizt. We helpen je graag met het uitzoeken van dé perfecte woonbeton vloer of wand.

 

Den-Haag | projecten

Bruizt is dé specialist in het verwerken van betonlook. Tijdens onze jarenlange ervaring hebben we prachtige projecten afgeleverd. Wil je meer inspiratie op doen? Neem dan een kijkje op onze projecten pagina. Daar kun je ook een aantal vloeren en badkamers zien die we hebben opgeleverd in de regio Den-Haag. Wil je een betonlook vloer of wand in jouw woning? We heten je van harte welkom bij ons in de showroom om de mogelijkheden door te nemen. Via het contactformulier kun je eenvoudig de showroom bereiken.

Waarom een design betonvloer?

Een betonlook vloer van Bruizt heeft een moderne, warme en tijdloze uitstraling. Je kunt er jaren mee vooruit! Afhankelijk van het gebruik, hoef je enkel na een paar jaar de topcoating te vernieuwen. Wij pakken dat met liefde voor je op, maar je kunt de producten ook bij ons bestellen en het zelf opnieuw coaten. Een betonlook vloer is slijtvast, krasjes vallen weg in het karakter van de vloer en het werkt top met vloerverwarming. De vloer wordt alleen maar mooier met de jaren.

Den-Haag | showroom betonlook vloer

Onze showroom is eenvoudig vanaf de regio Den-Haag te bereiken. We zitten vlak naast de A2 en je kunt gratis voor de deur parkeren. We houden van een goede kop koffie en die zal natuurlijk voor je klaar staan. Wel graag van tevoren een afspraak maken.

In onze showroom kunnen we de verschillende type betonlook vloeren tonen en je meer vertellen over de soorten structuren en materialen. We nemen graag de tijd met onze klant om de perfecte kleur te kiezen. Is onze showroom net te ver, dan kun je ook terecht bij één van onze dealers.