DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Betonvloer Den Haag

Woonbeton van Bruizt is de ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een stoere, robuuste woonvloer die de moderne inrichting van hun woning helemaal afmaakt. Dankzij de duurzame en hygiënische eigenschappen is woonbeton tevens bijzonder geschikt voor kantoren, horecagelegenheden en winkels.

Een betonnen vloer in Den Haag kunnen we overal in je huis leggen: in de hal, keuken, badkamer of huiskamer. Daarnaast heeft een betonnen vloer diverse multifunctionele eigenschappen. Zo is een betonvloer bijvoorbeeld brandvertragend, krasvast, slijtvast en makkelijk schoon te houden.

Voordelen van een betonvloer Den Haag:

  • watervast

  • slijtvast 

  • naadloos 

Door de kleefkracht is woonbeton aan te brengen op de meeste ondergronden. De eerste laag geeft later in het proces de contouren weer. Bij het plaatsen van de tweede laag worden de schakeringen duidelijk. We kunnen woonbeton desgewenst grof of juist glad aanbrengen en eventueel afvlakken met een Venetiaanse stucspaan.

Na het uitharden en schuren worden betonnen vloer in Den Haag behandeld met een PU-sealer-systeem. Deze coating laag beschermt de woonbeton en zorgt ervoor dat het oppervlak waterbestendig is. Woonbeton in Den Haag is een dunne laag en dat maakt dat het vrijwel overal toepasbaar is. Woonbeton heeft een warme uitstraling en is authentiek.

Door de natuurlijke, matte afwerking oogt woonbeton als verweerd beton dat goed te combineren is met zowel een modern interieur als een klassieke inrichting. 

Onderhoud woonbeton Den Haag

Woonbeton kun je het beste reinigen met een lauw sopje met ecologische reinigingsmiddelen. Je kunt de oppervlakte eenvoudig afnemen met een doekje of met een dweil. Het veelvuldig gebruik van chemische- of bijtende middelen kan de toplaag op den duur aantasten. Het is in dat geval mogelijk weer een nieuwe toplaag aan te brengen. 

Wil je meer te weten over betonnen vloer Den Haag vul dan ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.