Betonvloer Den Haag

Betonvloer Den Haag? Bij Bruizt zit je goed.

Aan het oriënteren op een nieuwe betonvloer? Kom dan eens kijken bij Bruizt! Wij zijn gespecialiseerd in betonvloeren en design beton. Wij storten betonvloeren en woonbeton in regio Den Haag, Amsterdam, Amersfoort en Utrecht.

Betonvloeren zijn al jaren hip en trendy. Maar het einde van deze woontrend is nog lang niet in zicht. Sterker nog; de wens voor woonbeton en designbeton wordt alleen maar groter. We zien het bij zowel de aanschaf van nieuwbouwwoningen, als bij het renoveren en opknappen van bestaande woningen. Het verwerken van beton in het interieur is hot. Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of doe vast inspiratie op op deze pagina!

Showroom | Betonvloer Den Haag

In onze showroom kunnen we je zowel de materiaalsoorten laten zien, als de mogelijkheden in kleuren en structuren. Ook kunnen we je de verschillen laten zien tussen de materialen en vertellen we je met plezier wat de mogelijkheden in jouw situatie zijn. Wil je alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze projectpagina! Daar vind je diverse projecten met woonbeton en betonvloeren in en nabij Den Haag.

Betonvloeren specialist Den Haag

Bruizt heeft jarenlange ervaring met design beton en betonvloeren. Wij hebben veel mooie projecten mogen doen en daar zijn we trots op. Op deze pagina staan een aantal voorbeelden van betonvloeren in regio Den Haag Wanneer je meer wilt weten over de eigenschappen van onze betonvloeren en designbeton, breng dan gerust een bezoek aan onze showroom in Utrecht!

Wil je graag een woonbeton, beton ciré of gietvloer in het echt zien?

Dan nodigen we je graag uit in onze showroom. We hebben in onze showroom verschillende vloeren en wanden gepresenteerd en vertellen je graag meer over kleuropties en mogelijkheden van onze producten onder het gemak van een goede kop koffie. Onze locatie is centraal gelegen en zeer makkelijk te bereiken met de auto. Bovendien kun je gratis parkeren voor de deur. We zijn gevestigd pal naast de A2 bij Utrecht. We werken op afspraak dus bel of mail ons even voor gunstig tijdstip.