Op zoek naar betonvloer Arnhem?

Betonvloeren zijn helemaal in. Ze passen bij vrijwel ieder interieur en zijn ook nog eens in talloze kleuren en stijlen verkrijgbaar. Ben jij op zoek naar een betonvloer in Arnhem en wil je deze door een gespecialiseerd bedrijf laten leggen? Kom dan gerust een keer langs bij de showroom van Bruizt. Wij weten precies wat voor prachtige vloeren je kunt maken met beton en leveren altijd hoogwaardige vloeren. Onze vakmannen hebben een oog voor detail en werken de vloer nauwkeurig af, terwijl onze experts in de showroom je graag op weg helpen om de perfecte betonvloer te vinden. Binnenkort opent onze nieuwe showroom in de buurt van Arnhem.

Welke soorten betonvloeren vind je bij Bruizt?

Wil je graag een betonvloer in Arnhem of omstreken kopen, dan ben je bij Bruizt aan het juiste adres. Bij ons vind je allerlei soorten betonvloeren, zoals decoratief beton ciré en woonbeton. Bij deze technieken voorzien we het beton van een sierlijke en levendige textuur. Ben je juist op zoek naar een strakke en moderne vloer? Ga dan voor een betonlook gietvloer. Natuurlijk valt er ook genoeg te kiezen op het gebied van kleur en textuur. Witte, grijze, zwarte of zelfs blauwe vloeren: kan allemaal. Je mag bovendien altijd rekenen op hoogwaardige materialen die slijtvast en waterbestendig zijn.

Ontdek de voordelen van betonvloeren

Een betonvloer ziet er natuurlijk enorm hip uit, maar dat is niet de enige reden waarom deze vloeren een plekje in jouw huis verdienen. Beton is namelijk een erg sterk materiaal dat zeker tegen een stootje kan. Zwaar meubilair of drukke kinderen zijn geen enkel probleem voor een betonvloer, want deze slijt en krast niet. Vooral niet dankzij onze speciale topcoating die een extra beschermlaag vormt.

Ook het onderhouden van een betonvloer is ontzettend gemakkelijk. Waar pvc- en laminaatvloeren altijd kleine naadjes en voegen hebben, is daar bij een betonvloer geen sprake van. Dat betekent dat vuil zich nergens kan verstoppen en dat er ook geen verkleuringen optreden. Onze topcoating werkt bovendien water- en vuilafstotend. Je hoeft niet hardhandig te schrobben om onze betonvloeren schoon te maken, maar kunt ze gewoon afdoen met een zacht doekje.

Neem een kijkje in onze betonvloer Arnhem showroom

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een betonvloer? Dan staan we bij Bruizt klaar om jou te helpen. We verwelkomen je met een lekkere kop koffie en denken altijd met je mee. Kijk nu alvast op onze projectpagina om te zien wat we jouw woning kunnen bieden. In onze showroom krijg je de kans om onze vloeren van dichtbij te bekijken, zodat je precies kunt zien welke kleur en textuur bij jouw woning past. Bij Bruizt voorzien we je altijd van passend advies en spreken we de mogelijkheden graag met je door.

Woon je dus in Arnhem of omstreken? Binnenkort openen wij onze showroom bij jou in de buurt. Kom gerust een keer langs voor wat inspiratie en advies.

Betonvloer Arnhem showroom | Afspraak maken