Betonvloer Amsterdam? Bij Bruizt zit je goed.

Aan het oriënteren op een nieuwe betonvloer? Kom dan eens kijken bij Bruizt! Wij zijn gespecialiseerd in betonvloeren en design beton. Wij storten betonvloeren en woonbeton in regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

Betonvloeren zijn al jaren een trend, en deze breidt zich alleen maar uit. Je ziet steeds meer betonvloeren en beton design verwerkt worden in woningen en kantoorpanden. De stijlvolle aanvulling van beton in een interieur is tijdloos en past overal.

Showroom | Betonvloer Amsterdam

In onze showroom kunnen we je zowel de materiaalsoorten laten zien, als de mogelijkheden in kleuren en structuren. Ook kunnen we je de verschillen laten zien tussen de materialen en vertellen we je met plezier wat de mogelijkheden in jouw situatie zijn. Wil je alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze projectpagina. Daar vind je diverse projecten met woonbeton en betonvloeren en gietvloeren in Amsterdam.

Betonvloeren specialist Amsterdam

Bruizt heeft jarenlange ervaring met design beton en betonvloeren. Wij hebben veel mooie projecten mogen doen en daar zijn we trots op. Op deze pagina staan een aantal voorbeelden van betonvloeren in regio Amsterdam. Wanneer je meer wilt weten over de eigenschappen van onze betonvloeren en designbeton, breng dan gerust een bezoek aan onze showroom in Utrecht!

Wil je graag een woonbeton, beton ciré of gietvloer in het echt zien?

Dan nodigen we je graag uit in onze showroom. We hebben in onze showroom verschillende vloeren en wanden gepresenteerd en vertellen je graag meer over kleuropties en mogelijkheden van onze producten onder het gemak van een goede kop koffie. Onze locatie is centraal gelegen en zeer makkelijk te bereiken met de auto. Bovendien kun je gratis parkeren voor de deur. We zijn gevestigd pal naast de A2 bij Utrecht. We werken op afspraak dus bel of mail ons even voor gunstig tijdstip.