DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Betonvloer Amsterdam

Wil je het interieur een strak en minimalistisch karakter geven en daarbij slijtvastheid en krasvastheid de boventoon laten voeren dan is woonbeton een goede keuze. Woonbeton is sterker dan gietvloeren en een woonbetonvloer is zeer slijt- en krasvast. Heef heeft een strakke minimalistische uitstraling van een betonvloer. Woonbeton is toepasbaar in alle vertrekken in het huis, maar vanwege de enorme slijtvastheid en het gemak in onderhoud is het woonbeton ook zeer geschikt voor winkels en kantoren.

Betonvloer in Amsterdam

Een Betonen vloer is warm, naadloos, eenvoudig in onderhoud en heeft een strakke moderne uitstraling. Het woonbeton is leverbaar in diverse grijstinten en in een aantal standaardkleuren. Het woonbeton is toepasbaar op iedere vormvaste en vlakke ondervloer. De woonbeton vloer heeft een dikte van 4 tot 5 mm en is door en door gekleurd ondervloer en wordt geheel ambachtelijk met de hand naadloos aangebracht. Woonbeton Amsterdam is nagenoeg op iedere ondervloer te plaatsen.

De voordelen van betonnen vloer zijn:

  • vriendelijk in onderhoud

  • duurzaam

  • water- en slijtvast 

  • geschikt voor vloerverwarming

Om kwaliteit te garanderen zijn een betonnen vloer in Amsterdam opgebouwd uit 7 super sterke lagen die een ieder moet uitharden. 

Door de kleefkracht van woonbeton Amsterdam het onder meer aan te brengen op houten-, cement- of stenen oppervlaktes. De eerste laag geeft later in het proces structuren weer. Bij het plaatsen van de tweede laag worden de schakeringen duidelijk. We kunnen het grof of juist glad aanbrengen en bewerken met een siertroffel, afhankelijk van jouw wensen.

Na het uitharden en schuren wordt de woonbeton behandeld met een PU-sealer-systeem. Deze coating laag beschermt de betonstuc en zorgt ervoor dat het oppervlak waterbestendig is. Omdat woonbeton Amsterdam uit 2 dunne lagen bestaat is het vrijwel overal toe te passen. De betonstuc heeft een natuurlijke uitstraling en oogt als verweerd beton dat goed te past in een modern interieur.  

Wil je meer te weten over betonnen vloer in Amsterdam van Bruizt vul dan ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.