Betonvloer Amersfoort? Bruizt.nl.

Is jouw woning toe aan een update? En past de industriële uitstraling van een betonvloer bij jou? Kom dan kijken bij Bruizt! Wij zijn gespecialiseerd in betonvloeren en design beton.

Betonvloeren en designbeton in je huiskamer, badkamer of slaapkamer is hip en trendy. Het is een stijlvolle aanvulling op je interieur dat je jarenlang woonplezier zal bezorgen. Door de supersterke kwaliteit van het materiaal hoef je je geen zorgen te maken over slijtage. Betonvloeren en beton ciré is door de topcoating krasbestendig en slijtvast! Daarnaast is het schoonmaken van een beton interieur lekker makkelijk. Het naadloze geheel zorgt dat je nooit meer last hebt van smerige voegen, en de topcoating maakt je vloer of wand vuilafstotend waardoor het afnemen met een doekje vaak voldoende is.

Showroom | Betonvloer Amersfoort

In onze showroom kunnen we je zowel de materiaalsoorten laten zien, als de mogelijkheden in kleuren en structuren. Ook kunnen we je de verschillen laten zien tussen de materialen en vertellen we je met plezier wat de mogelijkheden in jouw situatie zijn. Wil je alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze projectpagina! Daar vind je diverse projecten met woonbeton en betonvloeren in en nabij Amersfoort.

Betonvloeren specialist Amersfoort

Bruizt heeft jarenlange ervaring met design beton en betonvloeren. Wij hebben veel mooie projecten mogen doen en daar zijn we trots op. Op deze pagina staan een aantal voorbeelden van betonvloeren in regio Utrecht. Wanneer je meer wilt weten over de eigenschappen van onze betonvloeren en designbeton, breng dan gerust een bezoek aan onze showroom in Utrecht!

Wil je graag een woonbeton, beton ciré of gietvloer in het echt zien?

Dan nodigen we je graag uit in onze showroom. We hebben in onze showroom verschillende vloeren en wanden gepresenteerd en vertellen je graag meer over kleuropties en mogelijkheden van onze producten onder het gemak van een goede kop koffie. Onze locatie is centraal gelegen en zeer makkelijk te bereiken met de auto. Bovendien kun je gratis parkeren voor de deur. We zijn gevestigd pal naast de A2 bij Utrecht. We werken op afspraak dus bel of mail ons even voor gunstig tijdstip.