DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Betonvloer Amersfoort

Je wilt graag een mooie authentieke en industriële look in je woning.

Met woonbeton in Amersfoort ontwerpt Bruizt prachtige interieurs. In bijna iedere ruimte in je huis kunnen we ons product aanbrengen en de mooiste ruimtes voor je creëren.

Woonbeton is een vloersysteem dat vanwege de unieke eigenschappen en bijzondere eigenschappen in vele ruimtes is toe te passen. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan een vloer in een woning, maar ook in een winkel of kantoor zal deze vloer een fantastische uitstraling hebben. Bruizt is een specialist met betrekking tot het aanbrengen van deze cementgebonden vloerafwerking.

U profiteert bij deze keuze voor betonvloer in Amersfoort altijd van de volgende voordelen:

  1. Naadloos aangebracht

  2. Op maat samengesteld

  3. Combinatie vloerverwarming mogelijk

  4. Natuurlijke uitstraling

  5. Sterk

Door de extreme kleefkracht is woonbeton op iedere ondergrond aan te brengen. De eerste laag geeft later in het proces structuren weer. Bij het plaatsen van de tweede laag worden de schakeringen duidelijk. We kunnen het grof of juist glad aanbrengen en eventueel afmessen met een Venetiaanse troffel, afhankelijk van jouw wensen.

Na het uitharden en schuren wordt een betonnen vloer in Amersfoort behandeld met een PU-sealer-systeem. Deze coating laag beschermt de betonstuc en zorgt ervoor dat het oppervlak waterbestendig is. De geringe dikte van een paar millimeter maakt betonstuc vrijwel overal toepasbaar en is bovendien een ideale oplossing voor renovaties. Woonbeton Amersfoort heeft een warme en natuurlijke uitstraling.

Door een matte afwerklaag heeft de woonbeton vloer of wand een natuurlijke betonuitstraling die past in een modern interieur.

Wil je meer weten over een betonnen vloer in Amersfoort? Stuur ons dan een email of vul het contactformulier in.

Ben je benieuwd naar onze prijzen? Kijk voor de prijs van een betonnen vloer Amersfoort op onze prijslijst of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!