Betonlook gietvloer specialist

Wil je jouw interieur meer karakter geven? Kies voor een betonlook gietvloer van Bruizt!

Een betonlook gietvloer geeft een karakteristiek en industrieel charisma aan je interieur. De robuuste uitstraling heeft een warm effect op een ruimte. Ben je op zoek naar een moderne vloer die in ieder interieur past? Kijk dan zeker verder naar de voordelen van een betonlook gietvloer!

Aan het oriënteren op een betonlook gietvloer?

Neem contact met ons op! Je bent ook van harte welkom in onze showroom, maak even een afspraak vooraf dan zorgen we dan een medewerker beschikbaar is om je wensen te beluisteren en je te adviseren.

Voordelen van betonlook gietvloeren

De voordelen van betonlook gietvloeren zijn enorm. Naast het karakter wat je je woning geeft door een betonlook gietvloer toe te voegen aan je interieur, is de kwaliteit een enorm pluspunt. Het materiaal is zo sterk, dat krassen en slijtageplekken niet aan de orde zijn. Hieronder staan alle voordelen van betonlook gietvloeren op een rijtje:

  • Chique betonlook / authentiek karakter
  • Naadloos karakter / onderhoudsvriendelijk
  • Goede kleurvastheid
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Slijtvast

Hoe werkt het onderhouden van een betonlook gietvloer?

Een betonlook gietvloer kun je het beste onderhouden op dezelfde manier als een parketvloer. Wanneer er na verloop van tijd toch krasjes zijn ontstaan, is het goed mogelijk om deze weg te werken met een hiervoor speciaal bestemde olie. Vraag ons naar de mogelijkheden. Verder is de vloer gemakkelijk schoon te houden met een zachte stofzuiger borstel en een dweil. Vermijd bijtende schoonmaakmiddelen, deze tasten mogelijk de toplaag van je vloer aan, zonde! Meestal is een gewoon sopje voldoende.

Betonlook gietvloer bekijken in onze showroom?

Wil je onze betonlook gietvloeren bekijken? Dat kan! Wel graag even een afspraak maken. Dan zorgen wij er voor dat er een medewerker klaar staat om naar je wensen te luisteren en om je te adviseren over de mogelijkheden. Natuurlijk nemen we er een goede kop koffie bij! Bruizt is gevestigd in Utrecht, direct aan de A2. Je kunt gratis parkeren voor de deur.