DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Beton gietvloer

Als je thuis komt wil je rust en genot. Je wilt genieten van een mooi interieur en het liefst met een eenvoudig te onderhouden interieur. Een beton gietvloer van Bruizt is niet alleen sfeer verhogend, maar ook nog eens makkelijk te onderhouden.

Bruizt maakt de beton gietvloeren op basis van betonstuc en niet op basis van polyurethaan. In tegenstelling tot gietvloeren van Polyurethaan zijn onze vloeren van echt beton!

Door de sterke betonlagen als basis biedt een beton gietvloer een optimaal sterk eindresultaat. 

Een beton gietvloer van Bruizt wordt opgebouwd in 5 lagen:

  1. hechtprimer 

  2. eerste betonstuc 

  3. tweede betonstuc

  4. coatinglaag 

  5. toplaag 

Meestal is het nodig vooraf de vloer te egaliseren. We egaliseren vloeren van 3mm tot wel 20mm als dit wenselijk is. 

De voordelen van onze beton gietvloeren zijn:

  1. supersterk

  2. water- en slijtvast

  3. makkelijk in onderhoud

Beton gietvloeren zijn ook geschikt voor vloeren met vloerverwarming.

De betonstuc die wij gebruiken voor onze gietvloeren is zeer sterk en heeft een hoge puntbelasting. We brengen de betonstuc aan met een Venetiaanse stucspaan om de natuurlijke contouren weer te geven van beton.

De beton gietvloeren zijn geheel naadloos en verbindt op die manier alle ruimtes aan elkaar. We kunnen ook een muur of meubel met ons betonstuc bewerken zodat het lijkt alsof vloer en de wand in elkaar overlopen.

Na het aanbrengen van de betonlagen in de beton gietvloer brengen wij een sterke topcoating aan voor een ultieme bescherming. Deze toplaag maakt de beton gietvloer sterker en waterbestendig. 

Het eindresultaat is een schitterende gietvloer waar je jarenlang van kunt genieten. 

Kijk voor een prijsindicatie van onze beton gietvloeren op onze prijslijst of vraag direct een vrijblijvende OFFERTE aan!