Beton Ciré in de keuken

Home / Beton Ciré / Beton Cire in de keuken

Bruizt is specialist in ambachtelijke design betonvloeren, beton ciré badkamers en beton ciré in de keuken.

Beton ciré in de keuken is waanzinnig mooi, stijlvol en modern. Neem bijvoorbeeld een beton ciré keukenblad of betonlook achterwand, dat geeft een robuuste warme uitstraling aan uw keuken. Daarnaast is het materiaal heel gemakkelijk schoon te maken én onderhoudsvriendelijk. Wanneer u kiest voor beton ciré in de keuken, dan weet u zeker dat u jarenlang van uw keuken kunt genieten!

Bruizt Beton Ciré keuken

Eigenschappen

  • Betonstuc
  • Naadloos
  • Spatwaterdicht

Beton ciré in de keuken: slijtvast, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

Betonlook keuken

Beton ciré combineert de unieke uitstraling van beton met comfort: beton ciré is waterdicht, makkelijk schoon te houden en oogt natuurlijk prachtig in de woonkamer, maar wat dacht u van betonlook keuken? Dankzij de compleet waterdichte afwerking is ons beton ciré zeer geschikt om de wanden en vloeren in uw keuken mee af te werken. Bovendien kan het product in veel gevallen over bestaand tegelwerk worden aangebracht. Dat scheelt een hoop sloop- en breekwerk!

Betonnen keukenblad

Ook maken wij design keukenbladen van beton ciré. Het verwerken van beton ciré in de keuken, gebeurt geheel naar uw woonwensen en smaak. Er zijn tientallen verschillende kleuren verkrijgbaar, dus altijd een kleur die bij u past! De structuur van uw betonlook keukenblad wordt bepaald door de mate waarin de lagen beton ciré worden opgeschuurd. Wilt u weten wat het beste bij uw situatie en uw interieur past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Voordelen van beton ciré in de keuken

Naast de prachtige uitstraling die een keuken van beton ciré heeft, is het materiaal ook nog eens supersterk. Ook is het van nature waterafstotend waardoor toepassing in badkamers en keukens geen enkel probleem is. Het schoonmaken van uw keuken wordt ook meteen een stuk aangenamer: Vieze en verkleurde voegen behoren tot het verleden als u kiest voor beton ciré in de keuken; het product wordt naadloos aangebracht en bestaat uit een glad geheel, dus geen voegen meer!

Inspiratie opdoen?

Bruizt heeft veel ervaring met het aanbrengen van beton ciré in de keuken. Zo heeft Bruizt bij familie De Graaf uit Den Haag de keuken voorzien van een prachtige betonlook. Kijk voor meer voorbeelden op onze inspiratiepagina!

Enthousiast?

Wilt u meer informatie over beton ciré of wilt u een betonlook keuken? Neem dan eens contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Wij zijn bruizt

  • Passie voor interieur
  • Betrouwbare partner
  • Kwaliteit
  • NOA gecertificeerd
  • Tevreden klant