DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Beton Ciré vloer

Een beton ciré vloer van Bruizt is de ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een stoere, robuuste betonvloer die de moderne inrichting van hun woning helemaal afmaakt. Dankzij de duurzame en hygiënische eigenschappen is beton ciré tevens bijzonder geschikt voor kantoren, horecagelegenheden en winkels.

Beton ciré vloeren kunnen overal in uw huis of bedrijfspand gelegd worden: in de hal, keuken, badkamer of huiskamer. Daarnaast heeft een beton cire vloer diverse multifunctionele eigenschappen. Zo is een betonvloer bijvoorbeeld brandvertragend, krasvast, slijtvast en makkelijk schoon te houden.

Een beton cire vloer voor een modern interieur bestaat uit gladde betonlagen van een kleine 2 mm. Door harde materialen te gebruiken biedt een beton cire vloer een optimaal sterk eindresultaat. 

Beton cire vloeren van Bruizt zijn standaard een 5-laagssysteem voor de beste kwaliteit. Enkele voordelen van een beton cire vloer zijn: duurzaam, naadloos, slijtvast, onderhoudsvriendelijk  en geschikt voor vloerverwarming.

Over beton ciré vloer

Beton ciré wordt ook wel aangeduid als ‘sierbeton’ of ‘betonstuc’, is een zeer slijtvast en duurzaam product en is bestemd voor de afwerking van vloeren en wanden. Dit afwerk product is ooit in Frankrijk ontstaan en wordt gebruikt in badkamers, zwembaden, op keukenbladen en andere ruimtes.

Aan beton ciré wordt kunsthars toegevoegd die het product zijn makkelijke verwerkbaarheid geeft tijdens het aanbrengen en zijn slijtvaste en waterdichte eigenschappen geeft na het uitharden. Bruizt is gespecialiseerd in de ambacht van beton ciré. Wij selecteren onze producten op waterbestendigheid en slijtvastheid. Onze beton ciré afwerkingen zijn beschikbaar in diverse grijs- en aardetinten. Door het aanbrengen van oppervlaktestructuren zorgen we altijd voor een esthetische meerwaarde. Onze beton cire vloeren worden standaard behandeld met een PU-sealer-systeem. Deze coatingslaag beschermt de beton ciré en zorgt ervoor dat het oppervlak waterbestendig is.

Het eindresultaat is een schitterende beton ciré vloer waar je jarenlang van kunt genieten.

Benieuwd naar de prijs? Kijk voor een prijsindicatie van onze beton ciré vloeren op onze prijslijst of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!