DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Beton Ciré vloer woonkamer

Je wilt een prachtig interieur en tegelijkertijd plezierig wonen! Het kan met een beton ciré vloer in de woonkamer. Onze woonkamer beton cire vloeren zijn trendy en super sterk.

Een woonkamer beton ciré vloer voor een modern interieur bestaat uit gladde betonlagen van een kleine 2 millimeter. Door harde materialen te gebruiken biedt een beton ciré vloer in de woonkamer een optimaal sterk eindresultaat. 

Een woonkamer met een beton cire vloer bestaat uit 7 lagen die zorgvuldig worden opgebouwd. 

Indien noodzakelijk brengen wij vooraf een egalisatie aan. Standaard is dit 3mm, maar desgewenst kan een vloer worden opgehoogd tot 20mm. Egalisatie dient als basis voor een goede beton ciré vloer.

De voordelen van een beton cire vloer in je woonkamer zijn:

  • duurzaam

  • naadloos 

  • water- en slijtvast 

  • onderhoudsvriendelijk

Beton ciré is ook geschikt voor vloeren met vloerverwarming.

Door de extreme kleefkracht is beton ciré onder meer op hout, beton, gips en zelfs op kunststof te plaatsen. De eerste laag geeft later in het proces structuren weer. Bij het plaatsen van de tweede laag worden de schakeringen duidelijk. We kunnen het grof of juist glad aanbrengen en eventueel afmessen met een Venetiaanse stucspaan.

Na het uitharden en schuren wordt de beton cire vloer behandeld met een PU-sealer-systeem. Deze coating laag beschermt de beton ciré en zorgt ervoor dat het oppervlak waterbestendig is.

Het eindresultaat is een schitterende vloer waar je jarenlang van kunt genieten.

Benieuwd naar de prijs? Kijk voor een prijsindicatie van onze woonkamer beton cire vloeren op onze prijslijst of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!