DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Beton cire vloer badkamer

Je wilt eens wat anders in je badkamer dan de standaard tegels. Of je wilt niet langer onrustige storende voegen, maar juist een mooie serene rustige uitstraling van beton. Een badkamer van beton is misschien wel de vernieuwing die je zoekt.

Bruizt vervaardigd moderne badkamers met een decoratieve afwerklaag van beton ciré. Dit is een watervaste stuc waarmee we je badkamer modern en tegelijkertijd toch tijdloos kunnen inrichten.

Beton ciré is zeer geschikt om de badkamer wanden mee af te werken, zelfs in het douchegedeelte. Het is na afwerking waterdicht en daarmee ideaal voor in de badkamer. Door het ontbreken van de storende vuil aantrekkende voegen ontstaat een praktische makkelijk te onderhouden wandafwerking. Beton Cire geeft meer rust in een ruimte, zeker in kleinere ruimtes zoals de badkamer ontstaat daardoor een vergrotend effect.

Door de rustige uitstraling past ons beton ciré in vrijwel iedere sfeer, van strak en modern tot landelijk en zelfs klassiek, vooral de kleurkeuze is daarbij van belang.

Beton Ciré is in iedere badkamer toe te passen van nieuwbouw tot renovatieproject daarbij is het in de meeste gevallen niet eens nodig om het tegelwerk te verwijderen.

De voordelen van een badkamer beton zijn:

  • naadloos 

  • water- en slijtvast 

  • hygiënisch

Ons product is ook geschikt voor badkamervloeren. Echter raden wij het niet aan de beton ciré op oppervlaktes te plaatsen waar langere tijd water op blijft staan, zoals de vloer van een natte cel. Water en zeephoudende producten kunnen na verloop van tijd de afwerklaag aantasten. Mocht dit toch de wens zijn dan verzorgt Bruizt bij voorkeur de volledige plaatsing van een badkamer van A tot Z om de kwaliteit te waarborgen.

Om de beste kwaliteit te garanderen komen we eerst graag je badkamer bezichtigen om een gepast advies uit te brengen. Soms zijn er voorbereidende werkzaamheden nodig voordat we beton ciré kunnen aanbrengen. Ook werken we de beton badkamer af met 3 of 4 toplagen om te zorgen voor de optimale watervastheid. Voor vloeren adviseren we een afwerklaag van epoxy.

Wil je meer weten over dit product? Stuur ons dan een email of vul het contactformulier in.

Ben je benieuwd naar onze prijzen? Kijk voor een prijsindicatie van onze beton badkamer op onze prijslijst of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!