DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Beton cire tafelblad

Bent u op zoek naar een stoere tafel met een industriële look? Bruizt maakt beton cire tafelbladen of een complete eettafel op maat!

Beton ciré wordt ook wel aangeduid als ‘sierbeton’ of ‘betonstuc’, is een zeer slijtvast en duurzaam product en is bestemd voor de afwerking van wanden, vloeren en meubels. Deze ooit in Frankrijk ontstane gewreven afwerking wordt gebruikt in badkamers, zwembaden, op keukenbladen, voor de afwerking van schouwen en andere interieurelementen.

Aan beton ciré wordt kunsthars toegevoegd die het product zijn makkelijke verwerkbaarheid geeft tijdens het aanbrengen en zijn slijtvaste en waterdichte eigenschappen geeft na droging. Bruizt is gespecialiseerd in beton ciré van zeer hoge kwaliteit. Wij selecteren onze producten op waterbestendigheid en slijtvastheid. Onze beton ciré afwerkingen zijn in diverse tinten en oppervlaktestructuren aan te brengen en zorgen altijd voor een esthetische meerwaarde.

Stuur ons je gewenste afmetingen en wij kunnen binnen enkele weken een beton cire tafelblad voor je maken. Je kunt kiezen uit 7 grijstinten en uit verschillende diktes van het blad.

Een beton cire tafelblad van Bruizt is in de basis gemaakt van hout met twee afwerklagen beton ciré. Dit is niet alleen sterker maar ook een stuk lichter dan een gegoten betonblad.  

Naast beton ciré tafelbladen biedt Bruizt ook een compacte collectie design tafels aan met betonnen tafelblad en stalen onderstel. Je kunt je eigen afmeting bepalen en kiezen uit 7 grijstinten. Je vindt onze collectie bij Loods5 in Zaandam. 

De voordelen van een tafelblad van beton ciré zijn:

  • sterk

  • water- en slijtvast

  • onderhoudsvriendelijk

Een tafelblad van beton ciré hebben een stoere industriële uitstraling en pas in ieder modern interieur.

Stuur ons een mail met je gewenste afmetingen en ontvang vrijblijvend een offerte voor je eigen beton cire tafelblad!