Beton ciré is een uniek en veelzijdig product. Het kan voor zoveel meer gebruikt worden dan alleen op badkamer wanden en vloeren. Wist je bijvoorbeeld dat we ook de bad omlijsting of je trap met betonstuc kunnen bewerken? We nemen jullie mee naar onze projecten waar we beton ciré op verschillende manieren gebruikt hebben.

Nooit meer vieze voegen

Ben je klaar met het schrobben van de tegels in de badkamer dan is beton ciré in de badkamer de ideale oplossing. Met het vlakke en naadloze karakter heb je nooit meer vieze voegen. Als de tegels goed vastzitten en in goede staat zijn, hoef je deze niet te verwijderen. Dat scheelt een hoop werk! We stuken een dun pleisterlaagje van circa 3 mm, genaamd R1, over de tegels heen voor een perfecte ondergrond. Beton ciré wordt volledig gestuukt aangebracht wat het een unieke en ambachtelijke uitstraling geeft. Door het naadloze karakter is het schoonmaken van je badkamer makkelijker dan ooit.

Een unieke trap

Ben je op zoek naar een unieke en sterke trapafwerking dan is beton ciré wat je zoekt. Hoe werkt het aanbrengen? We kunnen betonstuc aanbrengen op een vlakke en gladde ondergrond. Is er tapijt van de treden verwijderd, dan moeten de lijmresten volledig verwijderd zijn voor een mooi eindresultaat. We brengen beton ciré op de trap aan in 5 stappen: primer, beton ciré laag 1, beton ciré laag 2 en 2 laklagen. De lak moet een aantal dagen uitharden voordat het belast mag worden. Je kunt er wel met je sokken overheen lopen.

Waarom betonstuc op je trap?

  • Sterk & slijtvast
  • Ambachtelijke uitstraling
  • Uniek design

                                                              

Een meubel van betonstuc

Voor een strakke en rustige sfeer en uitstraling is het mooi om je badkamer meubel in dezelfde kleur beton ciré af te werken.

                                                                Lichtgrijs beton ciré badkamer meubel met groene handdoeken en zwarte accessoires

Beton ciré vloer: waterdicht, sterk en slijtvast

Een beton ciré vloer is niet meer weg te denken uit de huidige vloeren wereld. En dat vinden wij van Bruizt geen verrassing. Het tijdloze, stoere maar sfeervolle karakter van een beton ciré vloer past in elke woning. De vloer wordt volledig gestuukt aangebracht wat het een uniek design geeft. Onze betonstuc vloer is waterdicht, sterk, slijtvast en eenvoudig schoon te maken.

Geef je aanrechtblad een beton make-over

In plaats van een nieuw keukenblad kun je er ook voor kiezen om je huidige keukenblad een beton make-over te geven. En beton ciré is het ideale product voor een keukenblad make-over. Voor het aanbrengen van de betonstuc op een aanrechtblad is het belangrijk dat de kookplaat nadien moet worden geplaatst. Het heeft onze voorkeur om de wasbak na de beton ciré te plaatsen, maar we kunnen er ook tegenaan werken als de kit rand is verwijderd.

De voordelen van een beton ciré keukenblad

  • Een uniek design
  • Waterdicht
  • Sterk en krasvast
  • Volledig naadloos

 

Beton ciré in de keuken

Ook je bad omlijsting met beton ciré

Mocht je kiezen voor beton ciré wanden, dan is het wel zo mooi om ook de omlijsting van je bad mee te nemen. Zo krijgt je badkamer niet alleen een nog strakkere uitstraling, het staat ook nog mooi en sfeervol.

Ligbad met beton ciré omlijsting

De eye-catcher van de ruimte

Haard/tv meubel beton cire in donkergrijs

Naast je keukenblad is het ook mogelijk om je haard een complete make-over te geven met beton cire. Op deze schouw hebben we de kleur Nero Trafficio geplaatst.