voordeel van beton ciré

Het voordeel van beton ciré

Beton ciré heeft veel voordelen ten opzichte van andere vloeren. Het belangrijkste voordeel van beton ciré is dat het materiaal waterafstotend is. Daardoor is het heel geschikt voor wanden en vloeren van badkamers, keuken en toilet. Daarnaast is beton ciré krasbestendig, slijtvast en heel makkelijk schoon te houden!

Het voordeel van beton ciré op een rijtje

1 Gewoon over de tegels heen

Beton ciré kan in veel gevallen gewoon over bestaand tegelwerk worden aangebracht. De ondergrond moet natuurlijk wel goed vastzitten en redelijk egaal zijn. Soms is enig voorwerk/uitvlakwerk hiervoor nodig.

2 Beton ciré is waterdicht en wordt niet glad

Een ander voordeel van beton ciré is dat een compleet waterdichte afwerking is. Het materiaal is zeer geschikt om de wanden of vloeren van de douche of de keuken mee af te werken. En door de coating wordt de vloer niet glad.

3 Naadloos, dus geen vieze voegen

Dankzij de gladde afwerklaag is beton ciré makkelijk af te nemen met een nat doekje. Door de naadloze afwerking is er geen sprake meer van vieze voegen of vochtproblemen. Zo blijft de vloer mooi, schoon en kunt u er jarenlang van genieten.

4 Krasvast

Beton ciré is enorm krasvast. Zelfs zo krasvast, dat het ook op de trap aangebracht kan worden. Beton ciré is dus zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren, en wordt zelfs in winkels, restaurants en kantoren toegepast. Bekijk onze voorbeeldprojecten om te zien wat er allemaal mogelijk is met beton ciré.

5 In vele kleuren beschikbaar

Nog een voordeel van beton ciré van Bruizt is dat het in veel kleurschakeringen beschikbaar is. De mortel wordt op kleur gebracht door het toevoegen van pigment. Veelal zijn de grijstinten populair vanwege de strakke en stoere betonlook maar er zijn veel verschillende kleuren mogelijk. Hierdoor is ons beton ciré écht geschikt voor ieder interieur!

6 Ook geschikt voor vloerverwarming

Beton ciré van Bruizt is zeer geschikt voor wand- of vloerverwarming/ koeling.

7 Dunne lagen

Beton ciré wordt in dunne lagen van 1-3 mm aangebracht. Daardoor wordt de vloer niet veel hoger, waardoor vervelende klusjes zoals het aanpassen van drempels niet nodig zijn. Ook kan het hierdoor op houten trappen worden aangebracht.

Enthousiast over het voordeel van beton ciré van Bruizt?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de voordelen van beton ciré en de mogelijkheden voor toepassing in uw interieur!