Beton ciré vloer badkamer

Beton ciré vloer in de badkamer

Is uw badkamer toe aan vernieuwing? Of gaat u voor een hele nieuwe badkamer? Het zou zonde zijn om weer met standaard tegels aan de slag te gaan waarbij de voegen na enkele weken al beginnen te verkleuren.. Met beton ciré van bruizt geeft u uw badkamervloer een unieke betonlook en bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw badkamer!

Design beton ciré vloer badkamer

Bij Bruizt verzorgen we de decoratieve afwerking van badkamers met beton ciré. Dit is een watervaste betonstuc waarmee we uw badkamervloer een moderne en tegelijkertijd tijdloze uitstraling kunnen geven.

Beton ciré is zeer geschikt om de badkamervloer mee af te werken, zelfs in het douchegedeelte. Het is na afwerking waterdicht en daarmee ideaal voor in de badkamer. Door het ontbreken van de storende vuil aantrekkende voegen ontstaat een praktische makkelijk te onderhouden wandafwerking. Beton ciré geeft meer rust in een ruimte, zeker in kleinere ruimtes zoals de badkamer ontstaat daardoor een vergrotend effect.

Design beton ciré vloer badkamer interessant voor u?

Beton ciré is in iedere badkamer toe te passen van nieuwbouw tot renovatieproject daarbij is het in de meeste gevallen niet eens nodig om het tegelwerk te verwijderen.

De voordelen van een badkamer beton zijn:

  • naadloos
  • water- en slijtvast
  • hygiënisch

Lees meer over deze én alle andere voordelen!

Betonvloer badkamer aanschaffen?

Ons beton ciré is zeer geschikt voor badkamervloeren. Om de beste kwaliteit te garanderen komen we eerst graag uw badkamer bezichtigen om een gepast advies uit te brengen. Soms zijn er voorbereidende werkzaamheden nodig voordat we beton ciré kunnen aanbrengen. Ook werken we de beton badkamer af met 3 of 4 toplagen om te zorgen voor de optimale watervastheid. Voor vloeren adviseren we een afwerklaag van epoxy.

Wilt u meer weten over beton ciré voor uw badkamervloer? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Lees ook:

  • installeren van beton ciré
  • wat is beton ciré
  • woonbeton in de badkamer