DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Woonbeton Rotterdam

Bent je woonachtig in Rotterdam en omgeving en ben je op zoek naar een woonbeton voor je huis of kantoor? Dan ben je bij Bruizt aan het juiste adres!

Woonbeton in Rotterdam en omgeving

Bruizt heeft verschillende woonbeton projecten in Rotterdam en de regio Rijnmond gerealiseerd. Zo heeft Bruizt voor de familie Van Raamsdonk uit Rotterdam de trap voorzien van beton ciré. Beton ciré is uitermate geschikt om op de trap te gebruiken vanwege de hoge slijtvastheid. En omdat beton ciré in dunne lagen (1-2 mm) wordt aangebracht, kan bijna iedere trap eenvoudig omgetoverd worden tot een stijlvolle, slijtvaste en moderne betonlook trap.


Kijk bij onze projecten om een indruk te krijgen van de mogelijkheden van woonbeton in jouw interieur.

Bruizt is niet alleen in Rotterdam en omstreken actief met woonbeton projecten. Ook in de regio Amsterdam, Den Bosch, Amersfoort, Den Haag en Utrecht hebben wij woonbeton projecten gerealiseerd.

Enthousiast?
Wil je ook woonbeton of beton ciré in jullie interieur? Of heb je vragen over de eigenschappen van beton ciré? Neem dan eens contact met ons op. Wij adviseren je graag! Of vraag gewoon direct een vrijblijvende offerte aan!

Woonbeton: slijtvast en onderhoudsvriendelijk

Wil je het interieur een strak en minimalistisch karakter geven en daarbij slijtvastheid en krasvastheid de boventoon laten voeren? Dan is woonbeton een goede keuze. Woonbeton is sterker dan gietvloeren en een woonbetonvloer is zeer slijt- en krasvast. Woonbeton is toepasbaar in alle vertrekken in het huis. Dankzij de enorme slijtvastheid en het gemak in onderhoud is woonbeton zeer geschikt voor gezinnen met kinderen of huisdieren, en voor winkels en kantoren.