DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Woonbeton Den Haag

Bent je woonachtig in Den Haag en omgeving en ben je op zoek naar een woonbeton voor je huis of kantoor? Dan ben je bij Bruizt aan het juiste adres!

Woonbeton in Den Haag en omgeving

In Den Haag heeft Bruizt al diverse woonbeton projecten gerealiseerd. Zo heeft Bruizt voor de familie De Graaf uit Den Haag een stijlvolle betonlook keuken gerealiseerd, waarbij zowel de vloer als het keukenblad én de achterwand gemaakt zijn van beton ciré.

Kijk bij onze projecten om een indruk te krijgen van de mogelijkheden van woonbeton in jouw interieur. Bruizt is niet alleen in Den Haag en omstreken actief met woonbeton projecten.

Ook in de regio Amsterdam, Amersfoort, Utrecht en Rotterdam hebben wij woonbeton projecten gerealiseerd.


Enthousiast?

Wil je ook woonbeton of beton ciré in jullie interieur? Of heb je vragen over de eigenschappen van beton ciré? Neem dan eens contact met ons op. Wij adviseren je graag! Of vraag gewoon direct een vrijblijvende offerte aan!  

Woonbeton: slijtvast en onderhoudsvriendelijk

Wil je het interieur een strak en minimalistisch karakter geven en daarbij slijtvastheid en krasvastheid de boventoon laten voeren? Dan is woonbeton een goede keuze. Woonbeton is sterker dan gietvloeren en een woonbetonvloer is zeer slijt- en krasvast. Woonbeton is toepasbaar in alle vertrekken in het huis. Dankzij de enorme slijtvastheid en het gemak in onderhoud is woonbeton zeer geschikt voor gezinnen met kinderen of huisdieren, en voor winkels en kantoren.