DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Woonbeton Amsterdam

Woon je in de omgeving van Amsterdam en ben je op zoek naar woonbeton voor je huis of kantoor? Dan ben je bij Bruizt aan het juiste adres!

Woonbeton in Amsterdam en Noord-Holland

Bruizt heeft verschillende woonbeton projecten in Amsterdam en omgeving gerealiseerd. Zo heeft Bruizt voor de familie Nielsen uit Amsterdam de slaapkamer een betonlook gegeven met beton ciré.

Kijk bij onze projecten om een indruk te krijgen van de mogelijkheden van woonbeton in jouw interieur.

Bruizt heeft behalve in Amsterdam en Noord-Holland ook in de regio Utrecht, Amersfoort, Den Haag en Rotterdam woonbeton projecten gerealiseerd.


Enthousiast?

Wil je ook woonbeton of beton ciré in jullie interieur? Of heb je vragen over de eigenschappen van beton ciré? Neem dan eens contact met ons op. Wij adviseren je graag! Of vraag gewoon direct een vrijblijvende offerte aan!

Woonbeton: slijtvast en onderhoudsvriendelijk

Wil je het interieur een strak en minimalistisch karakter geven en daarbij slijtvastheid en krasvastheid de boventoon laten voeren? Dan is woonbeton een goede keuze. Woonbeton is sterker dan gietvloeren en een woonbetonvloer is zeer slijt- en krasvast. Woonbeton is toepasbaar in alle vertrekken in het huis. Dankzij de enorme slijtvastheid en het gemak in onderhoud is woonbeton zeer geschikt voor gezinnen met kinderen of huisdieren, en voor winkels en kantoren.