DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Wat is betonstuuk?

Betonstuuk is helemaal hip en trendy tegenwoordig. In elk woonblad zie je het terug. Maar wat is betonstuuk precies?

Betonstuuk, beton ciré en woonbeton

Betonstuuk (betonstuc), ook wel bekend onder de namen woonbeton of beton ciré, en is een soort betonstuuk dat uit Frankrijk is overgewaaid. Wij spreken het liefst over beton ciré, maar betonstuuk mag ook! Beton ciré is een decoratief beton voor vloeren, wanden, en zelfs voor meubels. Het combineert de unieke uitstraling van beton met comfort: beton ciré is makkelijk schoon te houden, en voelt warm aan. En omdat beton ciré ambachtelijk met de hand op de muur wordt aangebracht, creëer je hiermee prachtige wanden met een unieke betonlook.

Kleuren betonstuuk

Beton ciré is in veel verschillende kleuren beschikbaar, waardoor er voor iedere woning en interieurstijl wel een passende kleur te vinden is. Van allerlei grijstinten, tot pistache en blauw. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Inspiratie opdoen?

Bruizt heeft veel ervaring met het aanbrengen van betonstuuk. Zo heeft Bruizt bij familie Nielsen uit Amsterdam de muren in de woonkamer een prachtige betonlook met beton ciré gegeven.

Enthousiast?

Bent u benieuwd of betonstuuk ook in uw woning aangebracht kan worden? Of heeft u vragen over de eigenschappen van betonstuuk? Neem dan eens contact met ons op. Wij adviseren u graag! Of vraag gewoon direct een vrijblijvende offerte aan!