DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Voordelen van beton ciré

Ben je op zoek naar een hip interieur met betonlook? Dan is beton ciré echt iets voor jou. Vooral voor gezinnen met kinderen of huisdieren is beton ciré de perfecte oplossing. Water- en slijtvast, hygiënisch en makkelijk schoon te houden zijn nog maar enkele kenmerken. En omdat de toplaag geheel naar wens op kleur gebracht wordt, kunt u de betonvloer afstemmen op de rest van uw interieur. Beton ciré is niet alleen heel mooi, het heeft ook vele voordelen ten opzichte van andere materialen.

De voordelen van beton ciré op een rijtje

1 Gewoon over de tegels heen

Beton ciré kan in veel gevallen gewoon over bestaand tegelwerk worden aangebracht! De ondergrond moet natuurlijk wel degelijk vastzitten en redelijk egaal zijn. Soms is enig voorwerk/uitvlakwerk hiervoor nodig.

2 Beton ciré is waterdicht en wordt niet glad

Dankzij de compleet waterdichte afwerking is beton ciré zelfs zeer geschikt om de wanden of vloeren van de douche of de keuken mee af te werken. En door de coating wordt de vloer niet glad.

3 Naadloos, dus geen vieze voegen

Dankzij de gladde afwerklaag is beton ciré makkelijk af te nemen met een nat doekje. En door de naadloze afwerking is er geen sprake meer van vieze voegen of vochtproblemen.

4 Krasvast

Beton ciré is enorm krasvast. Zelfs zo krasvast, dat het ook op de trap aangebracht kan worden. Beton ciré is dus zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren, en wordt zelfs in winkels, restaurants en kantoren toegepast. Bekijk onze voorbeeldprojecten om te zien wat er allemaal mogelijk is met beton ciré.

5 In vele kleuren beschikbaar

Beton ciré van Bruizt is in veel kleurschakeringen verkrijgbaar. De mortel wordt op kleur gebracht door het toevoegen van pigment. Veelal zijn de grijstinten populair vanwege de strakke en stoere betonlook maar er zijn veel verschillende kleuren mogelijk.

6 Ook geschikt voor vloerverwarming

Beton ciré van Bruizt is zeer geschikt voor wand- of vloerverwarming / koeling.

7 Dunne lagen

Beton ciré wordt in dunne lagen van 1-3 mm aangebracht. Daardoor wordt de vloer niet veel hoger, waardoor vervelende klusjes zoals het aanpassen van drempels niet nodig zijn. En hierdoor kan het ook op houten trappen worden aangebracht.

Enthousiast?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.