DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Betonnen tafelblad

Wil je een schitterende keukentafel met een betonnen tafelblad? Bruizt maakt betonnen tafelbladen op maat. 

Stuur ons je gewenste afmetingen en wij kunnen binnen enkele weken een beton ciré tafelblad voor je maken. Je kunt kiezen uit 7 grijstinten. 

Een betonnen tafelblad van Bruizt is in de basis gemaakt van hout met twee afwerklagen beton ciré. Dit is niet alleen sterker maar ook een stuk lichter dan een gegoten betonblad. 

Vraag een vrijblijvende OFFERTE aan!


De voordelen van een beton ciré tafelblad zijn:

  • sterk 
  • water- en slijtvast 
  • onderhoudsvriendelijk

Door de extreme kleefkracht is beton ciré onder meer op hout, ijzer en zelfs op kunststof te plaatsen. De eerste laag geeft later in het proces structuren weer. Bij het plaatsen van de tweede laag worden de schakeringen duidelijk. We kunnen het grof of juist glad aanbrengen en eventueel afmessen met een Venetiaanse stucspaan, afhankelijk van jouw wensen.

Na het uitharden en schuren wordt de woonbeton behandeld met een PU-sealer-systeem. Deze laag beschermt de beton ciré en zorgt ervoor dat het oppervlak waterbestendig is.

Naast beton ciré tafelbladen biedt Bruizt ook een compacte collectie design tafels aan met betonnen tafelblad en stalen onderstel. Je kunt je eigen afmeting bepalen en kiezen uit 7 grijstinten. Je vindt onze collectie bij Loods5 in Zaandam. 

Interesse? Stuur ons een mail met je gewenste afmetingen en ontvang vrijblijvend een offerte voor je eigen betonnen tafelblad!