DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Beton ciré in het toilet bij familie Klomp uit Den Bosch

Wim en Henriette Klomp uit Den Bosch benaderden Bruizt om hun toilet een beton-metamorfose te geven. Daar draait Bruizt z'n hand niet voor om! We maakten het mooiste toilet van Brabant. Dankzij beton ciré is het kleinste kamertje omgetoverd tot een stijlvol betonlook toilet.

Betonlook toilet in Den Bosch

Dat beton ciré trendy, stijlvol en helemaal hip is hoeven we natuurlijk niet uit te leggen. Maar wist je dat beton ciré ideaal is voor het toilet? Dankzij de compleet waterdichte afwerking is beton ciré zeer geschikt voor natte ruimten. Door de coating wordt de vloer niet glad. Door de naadloze afwerking is er geen sprake meer van vieze voegen. En dankzij de gladde afwerklaag is beton ciré makkelijk schoon te maken. Oh ja, en hadden we al gezegd dat beton ciré vaak gewoon over de bestaande tegels aangebracht kan worden? Hoeveel voordelen van beton ciré wilt u nog meer?

Enthousiast?

Wil je ook wel wanden met betonlook in jouw huis? Of heb je vragen over de eigenschappen van beton ciré? Neem dan eens contact met ons op. Wij adviseren je graag! Of vraag gewoon direct een vrijblijvende offerte aan.