DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Familie De Graaf uit Den Haag: Beton ciré in de keuken

Joost en Anke de Graaf uit Den Haag wilden graag beton ciré in de keuken, dus Bruizt ging aan de slag! Zowel de vloer als het keukenblad én de achterwand maakte Bruizt van beton ciré, waardoor een hele stijlvolle keuken is ontstaan.

Beton ciré: stijlvolle betonlook keuken

Joost en Anke wonen in een prachtig herenhuis in het Statenkwartier in Den Haag. Ze hebben gekozen voor een lichtgrijze kleur beton ciré, wat de keuken een heel moderne en lichte uitstraling geeft. Dankzij de compleet waterdichte afwerking is beton ciré zeer geschikt voor keukenvloeren. En door een speciale coating wordt de vloer niet glad.

Bruizt heeft het beton ciré over de bestaande tegelvloer en tegelmuur aangebracht. Dit scheelde een hoop breekwerk en tijd. En het eindresultaat mag er zijn!

Ook het keukenblad is gemaakt van beton ciré. Beton ciré is ideaal voor keukenbladen. Dankzij de gladde afwerklaag is beton ciré makkelijk af te nemen met een nat doekje. Bovendien is beton ciré knetterhard: wel zo handig voor een oppervlakte waar regelmatig met scherpe messen en zware pannen wordt gewerkt.

Enthousiast?

Wil jij ook je keukenvloer, achterwand of keukenblad van beton ciré? Of heb je vragen over de eigenschappen van beton ciré? Neem dan eens contact met ons op. Wij adviseren je graag! Of vraag gewoon vrijblijvend een offerte aan.