DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Beton Ciré in de keuken

Een beton ciré keukenblad of betonlook achterwand is helemaal hip tegenwoordig. Beton ciré is uitermate geschikt voor de keuken of badkamer. Water- en slijtvast, hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Ideaal voor de keuken dus!

Betonlook keuken

Beton ciré staat natuurlijk prachtig in de woonkamer. Maar wat dacht je van betonlook wanden in uw keuken? Dankzij de compleet waterdichte afwerking is beton ciré zeer geschikt om de wanden en vloeren in uw keuken mee af te werken. Bovendien kan beton ciré in veel gevallen over bestaand tegelwerk worden aangebracht. Dat scheelt een hoop breekwerk en gedoe!

Betonnen keukenblad

Met beton ciré creer je de prachtigste keukens met betonlook. Bruizt kan uiteraard de muren en vloeren in uw keuken voorzien van beton ciré. Zo krijgt je keuken een unieke betonlook. Het mooie is: beton ciré is niet alleen heel stijlvol, het is ook nog eens knetterhard. Het perfecte materiaal om een betonnen aanrechtblad van te maken.

Beton ciré heeft een robuuste en stoere uitstraling maar is tegelijkertijd een natuurlijk en warm product. beton ciré is in veel verschillenden kleuren beschikbaar. En omdat beton ciré ambachtelijk met de hand wordt aangebracht, creëer je hiermee een unieke keuken met een prachtige betonlook.

Inspiratie opdoen?

Bruizt heeft veel ervaring met het aanbrengen van woonbeton. Zo heeft Bruizt bij familie De Graaf uit Den Haag de keuken een prachtige betonlook met beton ciré gegeven. Kijk bij onze reeds afgeronde projecten voor een impressie wat beton ciré met jouw keuken kan doen.

Enthousiast?

Wil je ook wel een keuken met betonlook? Of heb je vragen over de eigenschappen van beton ciré? Neem dan eens contact met ons op. Wij adviseren je graag!